Vindelälvorna 4/6

Som vi har längtat efter sommaren med alla dessa loppisar, auktioner och lantliga antikaffärer! Om det är något som verkligen skriker sommar så är det just det.

Vi började sista helgen i maj men det hela var ett misslyckande. Vi begav oss ända upp till Hjuken utanför Vindeln där det finns två loppisar i samma by men det var stängt! Fanns ingen info i annonsen om när de skulle öppna. Istället hittade vi en byaloppis i Tvärålund men inga fynd.

Så vi var peppade 4/6 på att åka till Vindelälvornas loppis i Mårdsele. Två somrar har vi velat åka dit men det har varit öppet vid olämpliga datum. Men nu var det många peppade retrohoarders som samlats. Loppisen ligger i skogen nära retrocafét Granströms café (som bör besökas när du är där).


Nå, det lilla huset och tillhörande förrådslänga var fyllt av allehanda objekt från kläder och tyger till möbler och husgeråd. Alldeles lagom priser!


Jag gick lös på tygrummet och plockade på mig mängder av tyger i färgkombinationer brun-rosa för framtida syprojekt.


Gjorde två klänningsfynd – en vit kappklänning i grovt tyg och en mörkblå klänning i syntettyg med gulddekor. Den vita hade tyvärr för smala ärmar så den kommer få åka vidare.


Min favorit är denna finfina lampa till syrummet. Lite skavd, endast 100 kr.

Mycket nöjd med denna lördag och ser fram emot att återvända!