Le Haparanda

Le Haparanda. Mitt förmodligen sista enskilda inlägg om ett specifikt kort på ett tag. Tråkigt men sant. Känner för att genast fara ut och skaffa en massa kort som Elizabet inte har men jag har en känsla av att något, det vill säga livet kommer att komma i vägen. Men jag hade visst fel, några fler kort har jag att skriva om men Elizabet leder ändå kortlligan. Ärligt talat kommer jag inte ihåg något alls om själva biblioteket i Haparanda. Eller alltså, det jag kommer ihåg är jag mest svaga minnesbilder som kanske inte ens stämmer så därför skriver jag heller inget om dem.

I alla fall så skaffade jag mig kortet i samband med en husvagnssemester som jag och mina föräldrar gjorde. Vi hade husvagnen på en camping vid Kukkolaforsen.Väldigt vackert ställe. Vi åkte till Ikea, åkte över till Finland, tittade på utsikten, grillade, badade bastu. Restaurangen vid campingen hade en konstutställning. Det fanns en tavla som jag verkligen fastande för. Naturligtvis hade jag inte råd att köpa den så det fick bli ett vykort istället. Dessvärre har jag glömt bort vad konstnären hette och själva vykortet ligger i någon låda någonstans.

[slideshow]

Om själva kortet. Ja, det hamnade på min Favoriter och Ofavoriterlista och omdömet det fick där var fult och tråkigt. Alltså inte ett av mina favoritkort. Och där har jag inget mer att säga om saken. Bild på kortet finns i Elizabets inlägg om Haparanda. Se länk i början av detta inlägg.

Någon gång i framtiden borde jag besöka alla bibliotek igen för att ge en mer rättvis bedömning av dem.