Uppföljning – Västerås

För en tid sedan fick vi ett mail med lite mer information om några av korten vi tidigare skrivit om. Jag hade i en kommentar efterlyst en bild av Västerås gamla bibliotekskort och nu har jag äntligen fått det. Väldigt uppskattad. Kortet på bilden är från 94-95 och kortet före den böjbara kortet som finns nu är en uppdaterad version av det här. Tack för informationen Veronica.

Västerås gamla kort

Västerås gamla kort

Den gula färgen påminner mig faktiskt lite om färgen på Askersunds 2 bibliotekskort fast en aning  mörkare. Mitt intryck av det här kortet är lyckligtvis lite mer positivt. Tuppen som står på boken ser helt okej ut om än en aning skräckinjagande.

Jag är lite splittrad när det gäller texten som står runt omkring tuppen. Ideén är det inget fel på men texten ser lite för ihoptryckt ut och det hade nog gått att göra det lite mera läsbart. Sammanfattande omdöme. Ett helt okej kort.

[polldaddy poll=5618754]

2 reaktioner på ”Uppföljning – Västerås

  1. Lotta skriver:

    Tuppen gjorde min svärfar, Pauli Laakso, i en tävling som biblioteket anordnade om än lite omgjord. Han finns tyvärr inte bland oss längre. Han var grafisk formgivare :-))

Kommentarer är stängda.