Mariestad

Biblioteket i Mariestad besökte jag sommaren 2009 när jag var på husvagnssemester med mina föräldrar. Campingen låg vid vattnet och i närheten av ett naturreservat med en massa kor och en fin sjöutsikt.

Ko

På vägen från campingen till Mariestads centrum tog jag en dag denna bild.

Mariestad

Biblioteket låg en bit utanför Mariestads centrum. Jag hann inte med att låna några böcker men använde däremot Internet lite.

 

Biblioteket i Mariestad

Kortet har vissa likheter med ett av korten som jag och Betzy skaffade under vår lilla bibliotekskortsturné. Mer om vilket kort och likheterna kommer så småningom i ett annat inlägg.
Bilden på kortet visar Mariestad från hamnsidan. Texten Biblioteken i Mariestad är det enda som avslöjar att det är ett bibliotekskort men den syns tydligt och passar bra ihop med bilden. Fler element på kortet, så som kommunvapen eller liknande hade bara gjort kortet plottrigt. Mariestads kort hamnar definitivt i favorithögen men når inte riktigt toppbetyg. Det får 4 av 5 möjliga poäng.

 

[polldaddy poll=4716701]

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,