Omskrivna!

Jag och Kristin har blivit omskrivna i media för första gången! Detta förtjänar att omnämnas och firas på mer eller mindre stort sätt (*fanfar*). Det handlar om en samlarblogg som har fått reda på vår lilla blogg och skrivit ett kort inlägg om detta. Inlägget är positivt och vi tycker det är jätteroligt att höra vad andra tycker samt se att det finns fler därute som samlar på våra kära kort och att det finns gott om kort som vi ännu inte har fixat. Vi gillar när ni kommenterar och är aktiva i bloggen, länka gärna till era egna sidor så vi kan få se vad ni har för bibliotekskort!

Vi kan för övrigt även nämna att vi är cirka nummer sju på google när man söker efter bibliotekskort. Målet är såklart att bli nummer ett!

http://collectio.wordpress.com/2010/08/03/hyfsat-ny-samlarblogg/