Anställning nästa?

En dag senare ringer mobiltelefonen och jag tänker att det är från säljjobbet jag sökt eftersom det är de som brukar ringa mig och ha okända mobiltelefonnummer. Inse då min förvåning när det är en herre som säger att han ringer från Tekniska Högskolan i Jönköping, där jag har sökt jobb som webbredaktör. Hoppet är väckt igen, jag ska förbereda mig väl och få dem att inse att det är precis mig de behöver. Tjänsten innebär två månader heltid från och med augusti och sedan ytterligare några månader deltid så jag hoppas verkligen. Oavsett om det blir cirka sex månaders jobb eller mer så är det verkligen vad jag behöver för att orka nu. Dessutom jobbar min vän Maria på samma skola så det vore kul. 🙂

Dagen efteråt ringde det dessutom från ett annat jobb jag sökt så det blir dessutom en intervju i augusti om inte den här första går vägen.  Känns som en fin topp efter midsommar, glass, god mat och besök av min bästa vän.

2 reaktioner på ”Anställning nästa?

Kommentarer är stängda.