En tyst minut för en vän.

Idag är en sorgens dag och jag har hållit ett par tysta minuter. Allting skedde så snabbt och oväntat, när jag insåg att någonting var fel var det redan för sent.

Idag har min stationära dator avlidit.  Efter att fått min bärbara kidnappad och sedan ersatt med dess betydligt långsammare tvilling blev jag inte lycklig när jag insåg att min stationära var inne på sin sista suck. Vi fick inte så lång tid tillsammans, jag tror det var två år vi fick och hon blev bara tre år gammal. Troligen var det en hjärtattack på grund av överhettning som är orsaken till det snabba lidandet. Innan jag hann tillkalla datorläkarhjälp var det förmodligen redan för sent. Dock finns delarna kvar vilka jag ska försöka sälja i ett försök att tjäna några ören och jag lyckades rädda det viktiga, min dators hjärna med alla minnen (bildligt talat). Men det är ändå sorgligt när det sker.