Besked 2

Efter mer än en månads väntan fick jag till slut besked om jobbet i Östhammar, att det har gått till en annan sökande. Fick veta att denna hade kunskaper både från TV, radio, informationsenheter och hade en journalistutbildning – jag blev åtminstone bräckt med vilket vilket kändes skönt.

Jag är inte särskilt besviken eftersom jag ändå varit inställd på ett nej. Det som var positivt var feedbacken jag fick från hon som ringde. De hade tyckt jag var trevlig, öppen och rak, vilket gav ett väldigt positivt intryck. Det som saknades var lite för lite erfarenhet och eventuellt lite fel inriktning – men hon tyckte definitivt jag var inne på rätt spår och att jag borde fortsätta söka jobb inom samma inriktning. Så helt fel är jag inte! 🙂 Tycker för övrigt att fler rekryterare borde vara sådana – det är inte helt lätt att komma på att ställa sådana frågor när man väl tagit sig till intervju.

Fler blogginlägg kommer framöver, jag har mycket jag vill skriva om som behöver sägas.

En reaktion på ”Besked 2

  1. Fröken U skriver:

    Positivt att hon lämnade så konstruktiv feedback. Då vet man vad man har att jobba på och vad man kanske ska lyfta fram nästa gång, samt vad de gillade som andra kanske också kan fastna för.

Kommentarer är stängda.