Hejdå 2009

Sista gången jag skrev här var det oktober, nu är det två dagar innan januari och ett nytt år tar sin början. Julen är avklarad och någonstans här lurar det nya året.

Jag kan inte påstå att jag är överdrivet nöjd med 2009. Det har varit ett socialt år, ett år för mig då jag har insett hur lyckligt lottad jag är att ha så många bra vänner. Det var året då jag fick ut min kandidatexamen efter ett 93-sidigt examensarbete, det var året då jag fick sommarjobb på Sommardesignkontoret i Lycksele. Det var ett år med många jobbiga familjeproblem, däribland farfars död. Det har varit längtan efter jobb och kärlek, där jag inte har kommit närmare någon ljusning. Det känns såhär i efterhand som ett mellanår, året innan det började, startgropen.

Inför 2010 har jag stora förhoppningar. Nu jävlar! Detta ska bli året när jag får mitt första jobb och träffar en partner. Året när jag kommer vidare och slutar stampa bland vidare studier. När det är över ska jag kunna se tillbaka och tänka på hur mycket jag har åstadkommit.