Kaosstart

Apropå poesi har min kära förening Kaosföreningen Scenpoesi sparkat igång för höstterminen igen. Idag hade vi ett första möte för hösten och pratade om hur hösten kommer att se ut för föreningen vilket alltid känns roligt. På agendan står framförallt Kulturnatten i Norrköping den 26:e september där Kaospoesi står för ett flertal evenemang, scenpoesi i Biblioteket samt Poetry Slam (tävling i scenpoesi)och uppläsningar i Grå huset vid Stadsmuséet. Tycker att alla som har möjlighet borde besöka nåt av våra evenemang, de är ju dessutom helt gratis. 🙂
Andra saker som kommer att  hända är ett samarbete med ett lokalt uteställe i stan som vi tror kan leda till något mycket fint, information kommer att komma senare när det hela är lite mer klart.
En annan nyhet är att undertecknad råkade anmäla sig som kassör för föreningen. Ingenting jag hade planerat men jag har i alla fall vana sedan min tid på studenttidningen Magenta.

Nu är det dags att se på TV och ta det lugnt, imorgon väntar en lång dag.