Min nya drog

På sista tiden har jag arbetat mycket med webbdesign. Ett spontant infall fick mig att göra om min kompis Emils hemsida eftersom hans första var en treklickshemsida från one.com där gränsnittet fungerade dåligt. Jag satt uppe en hel fredag till halv tre för att försöka få till en wordpressbaserad sida och efter en helg så ser den i alla fall inte sämre ut och är betydligt lättare för honom att använda.

I samband med detta kände jag mig inspirerad att snygga till min egen blogg, som ett tag legat nere. Detta ledde i sin tur till att jag insåg att jag vill göra om min nuvarande portfoliosida så att den matchar bloggen och bättre förmedlar vem jag är. Eftersom jag läser en distanskurs om php och databaser (än så länge har vi bara kommit till xhtml) så tänkte jag använda det som projekt där.
Det jag har konstaterat är att när man väl börjat arbeta med en hemsida är det hemskt svårt att sluta, för det är så hemskt roligt. Det finns så många möjligheter till vad man kan ställa till med. Därför hoppas jag att php-kursen är bra, det vore roligt att lära sig ytterligare saker om webbdesign.

3 reaktioner på ”Min nya drog

Kommentarer är stängda.