Loppissöndag

20140728-203040-73840615.jpg

Ledig söndag = loppis. Efter att Johan sett loppisar norrut följde vi E4:an. Började med en tur till Bygdeå där vi hittade två små loppisar och ett med sommarcafé. Imponerande gott fika och härlig utsikt på. Handelsträdgården där. Köpte den lilla röda vasen, kvinnan hade en del vackra äldre föremål. Hon tipsade oss om Sikeå hamn.

Vi fortsatte till Sikeå där vi dels besökte en äldre herre med antikaffär. Mestadels äldre föremål men bra kvalitet. Charmig man. 🙂 Vi fortsatte vidare, hittade en miniloppis innan vi tog oss till Andra Varvet. Där fanns mycket fint så jag blev lite stressad. Men kom därifrån med den fina vasen och keramikskålen.

Vi fortsatte vidare mot Ånäset. Mitt första besök och de stänger hela butiken denna vecka. Fyndade den fina teakskålen men där fanns mycket fint. En jättefin teakbyrå i nästan perfekt skick men där sa älsklingen nej. 🙂

Sammanfattningsvis positivt överraskad, trodde inte jag skulle hitta så fina grejer.

20140728-203041-73841448.jpg