Allt går vidare

Allt går vidare, allt rullar på. Livet sker. Minuterna, månaderna.

Alla som varit singlar hittar kärlek och blir ihop. Även de med svårigheter hittar någon att vakna med. Alla flyttar ihop, förlovar sig, gifter sig, skaffar barn. Några skiljer sig, men inte alla.

Alla hittar sina starkaste talanger och pluggar för att bli bäst. Alla slutar plugga, hittar sitt första jobb. Alla slutar på sina jobb till förmån för sitt drömjobb. Några startar eget företag istället för att söka en trygg anställning. Det nystartade företaget blir succé för alla som jobbar där jobbar så hårt. De som inte har ett jobb, får ett jobb. De kämpar, söker, träffar företag, är superaktiva och motiverade. Till slut hittar alla ett jobb. Alla blir bra på sitt jobb och trivs rätt bra.

Alla har en aktiv fritid med roliga intressen. Alla har vänner att gå ut och ta en öl med, fika, eller kanske se på film. Alla engagerar sig i det de tycker är roligt, kanske är de med i en förening. Alla arbetar på sina storverk på fritiden och kanske blir de jättekända för det. Alla brinner för vad de gör.

Alla, allt, strävar någon annanstans. Allt händer överallt, samtidigt. Livet pågår.