Piteå enligt Kristin

Nu åker vi till Piteå.

Biblioteket såg jag bara lite av men jag hade inget att klaga på. Jag måste verkligen bli bättre på att undersöka biblioteken när jag skaffar ett nytt kort. Nu har jag varit i Piteå, eller ja, utanför Piteå i Svensbyn några gånger. Jag har firat midsommar, nyår i en husvagn och nyår i en stor lokal och varit där en annan sommar.

Ett år var jag och Betzy på loppis på .Badhusparken. Jag kom därifrån med bland annat en stor nalle. Den var med mig i någon vecka eller så tills jag och mina föräldrar kom till Kukkolaforsen med husvagnen. Då fick jag lämna in den på något second handställe. Hoppas att någon annan fick stor glädje av den.

Jag tycker att kortet är vackert.Några ladugårdsbyggnader i ett vinterlandskap. Skogen som bakgrund. Fåglarna som får in lite rörelse i bilden. En signerad tavla med koppling till … men inte till bibliotek annat än i skriften. Helt klart godkänt och lite mer. Hellre en snygg bild är ett fult kort med större biblioteksanknytning.

Bilden är vintrig men Piteå är inte bara vinter. Det är sommar också.

[slideshow]


För att se kortet se Betzys inlägg.