Kungsör

Kungsör är en liten ort som jag besökte tillsammans med mina föräldrar i samband med en husvagnssemester 2009. Vi hade varit i Stockholm och var på väg tillbaka till Örebro. Det hade varit en väldigt regnig och grå sommar. Vi gick på promenad en dag då det var uppehåll. Det jag minns mest var alla sniglar som låg precis överallt på marken. Nåja, kanske inte precis överallt men så kändes det.

Biblioteket var inte så svårt att hitta till eftersom samhället i fråga inte är så stort. Det var rätt så fint och hyfsat stort. Vad jag minns så var bibliotekspersonalen trevlig. Jag tog mig tid till att bläddra lite i en bok eller två men har i skrivandets stund glömt bort vad det var för sorts böcker.

Kortet har en guldram Byggnaden på kortet är biblioteket, taget i en liten vinkel som skapar en fin komposition på det stående formatet. Kronan längst upp verkar vara en enklare form av kommunvapen då den förekommer på Kungsör kommuns hemsida. Lite tråkigt är det dock det något fantasilösa teckensnittet – Times New Roman.  På det stora hela är det ett av de finare korten i min samling.

Biblioteket i Kungsör

[polldaddy poll=4845915]

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,