Tipsa Elizabet till ett jobb – vinn en lyxmiddag för två!

Efter ett års verkningslöst jobbsökande är det nu dags att använda sig av andra metoder. Och då tänkte jag, varför inte använda mitt nätverk? Därför bjuder jag den person som ger mig ett tips som leder till jobb på en lyxmiddag för två personer, valfri restaurang i din stad. Jag kan även göra en hemsida, logotyp o.s.v. åt dig – helt gratis.

Vem är jag?

Elizabet Westerlund är utbildad kommunikatör som tog examen hösten -09. Jag har kunskaper inom textproduktion (både skönlitterärt och journalistiskt), grafisk design, webbdesign samt fotografi. Den typen av jobb jag framförallt söker är jobb inom kommunikation. Om fem år vill jag arbeta som exempelvis informatör, kommunikatör, webbredaktör, marknadsassistent eller liknande där min kreativitet kan komma andra tillgodo. Jag har även ett stort kulturintresse – jag skriver poesi, läser mycket, besöker gärna utställningar, konserter och andra evenemang. Ett jobb inom kulturområdet vore därför topp! Var jobbet finns spelar ingen roll, jag är flyttbar.

Hur är jag?

Jag är ärlig person som inte skäms för att bjuda på sig själv. Jag tycker om att arbeta med människor, det är antagligen det som har fått mig att arbeta inom vården men även att engagera mig i föreningar. En av mina starkaste sidor är min kreativitet, jag gillar att komma på nya idéer både för text, grafik och annat. Exempel kan du se på min portfoliosida och i min blogg.

Vad gör mig unik?

Min kombination av bred utbildning inom kommunikation/marknadsföring, min kreativitet, mitt kulturengagemang och min personlighet. Du hittar garanterat ingen annan som mig!

Vad kan du göra?

Ge mig tips. Du känner säkert människor som jobbar på företag. Har företaget någon som arbetar med kommunikation eller som kanske borde göra det? Kanske har du en farbror som jobbar på en marknadsavdelning på ett företag och klagar över hur mycket de har att göra. Eller kanske jobbar du på ett småföretag som behöver hjälp med sin hemsida. Eller så kanske du vet du ett företag som behöver någon som arbetar med deras sociala medier.

Hur kan du göra?

Posta ditt tips direkt i bloggen. Mejla mig på Facebook. Tipsa om min portfolio/blogg. Sprid vidare till ditt nätverk.

OBS! Jobb som finns ute på AMS räknas inte – jag har redan full koll på dem.

Vad får du för det?

Som jag skrev – jag bjuder dig och någon du känner på finmiddag på restaurang. Lätt som en plätt!

Mer information och mitt CV hittar du på min hemsida: http://www.elizabet.se

En reaktion på ”Tipsa Elizabet till ett jobb – vinn en lyxmiddag för två!

  1. Nathalie skriver:

    Vilka slags jobb letar du efter? Förstår att det är främst som kommunikatör, men är du redo att ta andra jobb, typ städ, donken, telesälj osv? Jag ska precis börja på ett extraknäck som marknadsundersökare via telefon, vid sidan om studierna. Det är ett par kvällar i vecka, och arbetspassen är på fyra timmar. Så det är absolut inget man kan leva på, men som sagt, ett extraknäck.

    Om du är intresserad kan du ju maila mig, så kan jag berätta mer.

Kommentarer är stängda.