Många bäckar små

Under den sista dagen har bloggen varit stilla men den är inte begravd. Det har helt enkelt varit mycket att tänka på. Under cirka två veckors tid har jag haft min bästa vän Kristin inneboende hos mig eftersom hon fick ett tillfälligt jobb i Norrköping. Detta ledde också till att jag fick ett tillfälligt jobb eftersom det var akut behov av reserver. Tillsammans med cirka 23 andra ungdomar och personal har vi inventerat varuhus runtom i Östergötland och Sörmland med uppstigningstider som 03.50 och 04.20. Det har varit roligt att få komma ut, träffa lite folk och att få arbeta. Detta har dessvärre lett till att mina övriga påhitt blivit lite svårare att hinna med. Denna vecka har jag i princip arbetat halvtid men idag var vår sista dag.

För tillfället har jag ett par flytande projekt utan deadlines men som kan komma att behöva göras klara snart. En hemsida till ett saneringsföretag, en sida för ett företag inom IT och system samt ett större projekt åt en teatergrupp. Detta arbete innebär logotyp, affischer, programblad och hemsida. Mycket spännande men också utmanande. Utöver det mina distanskurser i journalistik och engelska med veckodeadlines plus mitt fortsatta jobbsökande. Mitt gamla sommarjobb söker någon inom webb och kultur, jag har ringt och pratat med dem och ska söka jobbet i nästa vecka. Det skulle vara ett drömjobb, att få arbeta med ett projekt jag redan har arbetat med och att ha säkrad anställning till 2012. Även om det innebär att flytta till Lycksele, men då har jag åtminstone min familj på två timmars avstånd. Så det kanske finns en ljusnande framtid inom räckhåll.

Det börjar också att dra ihop sig inför årets Kulturnattsslam, som i år hålls på Norrköpings Kulturhus. Jag peppar väldigt mycket inför detta och vi har redan en hel del poeter anmälda. Förhoppningsvis ska vi även hålla ett par poesievenemang under hösten också. Men först av allt ska jag åka iväg till mina kusiner i Göteborg i helgen och även gå på releasefest för en uppdragsgivares nya skiva.