Askersund?

Egentligen är det konstigt att vi kan skriva om Askersund två gånger eftersom det nog egentligen inte finns? Eftersom det är konstigt är det däremot inte konstigt att detta blir ett ovanligt kort inlägg.

Men i alla fall, som Betzy nämnde förra veckan så var hon med när jag skaffade mitt bibliotekskort i Askersund. Det hela var en del av en roadtrip som vi gjorde för några somrar sen. Mer om den kommer längre fram i tiden. Det jag kommer ihåg av Askersund och av biblioteket är inte mycket. Det fanns på en gata, huset låg i mitten någonstans och det fanns hus på andra sidan vägen. Det var ett relativt lätt bibliotek att hitta till vill jag komma ihåg. Detta kan ju i och för sig ha berott på att Betzy hade varit där tidigare.

För bild och omröstning om kortet hänvisar jag till Betzys inlägg om Askersund . Själv gav jag kortet en 2:a för att jag tror att det faktiskt är möjligt att göra ett ännu fulare kort.

Så här inspirerad blev jag som fotograf i Askersund.

   

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 reaktioner på ”Askersund?

Kommentarer är stängda.