Elizabet presenterar sig

Elizabet

Elizabet

Den ena hälften av vår duo består av mig,  Elizabet Westerlund, en 25-årig storasyster född och uppvuxen på Pite(å)s landsbygd. Även om den ena foten kommer från Vidseles vildmark och den andra från Tornedalens trolska natur blev resultatet inte något naturbarn utan ett kulturvän engagerad i Poetry Slam. Med en brinnande kärlek för färgen rosa, text och andra kreativa uttryckssätt blev jag exilnorrbottning som mellanlandade i Göteborg, Askersund och Sköldinge för att sedan landa i Norrköping för fyra år sedan. Med en utbildning inom grafisk design och kommunikation slåss jag nu för att ta mig ut på arbetsmarknaden och få arbeta med det jag brinner för. Om du vill veta mer kan du gärna besöka min hemsida och egna blogg på: www.elizabet.se

Jag njuter av att

  • Umgås med fina vänner
  • Doften av tvättmedel som slår mot en när man går förbi en tvättstuga som har utblås
  • Klappa och busa med katter
  • Sortera och organisera saker
  • Ett ordentligt oväder på sommaren

Andra saker jag samlar på

  • Anteckningsblock
  • Fluffpennor
  • Alla brev och kort jag någonsin fått (ej reklam)