Bibliotekskort

De senaste veckorna har jag varit lite extra pepp på skrivande, mitt arbete med romanen och diktskrivande har hamnat lite på efterkälken eftersom jag och min vän Kristin kom på en idé till ett nytt bloggprojekt. Det är intressant det där att ibland kan även små projekt, till synes ointressanta för andra, kan få en att lysa upp och verkligen tycka att någonting är roligt. Att skaffa bloggsidan, bestämma utseende, planera vad vi ska skriva om och när, är sådant som har varit en del av det inspirerande arbetet, samt att såklart börja skriva blogginlägg. Förmodligen kan vi inte hålla igång bloggen för evigt men det blir i alla fall ett roligt år som vi har framför oss.

Därför är jag stolt över att presentera Bibliotekskort – en blogg om vårt samlande. Läs och kommentera gärna!