Nya tider?

Hoppet är det sista som lämnar en, brukar de säga. Jag kämpar på med mina kurser, söker jobb och har snart avslutat ännu ett frilansprojekt. Så om du vill ha en hemsida, logotyp eller annat så står jag till buds! Det är alltid lika skönt, känslan av att bli färdig med någonting, att ha uppnått någonting. Det blir en sak mindre på listan över saker som ska hinnas med. Dock är det lika skönt att komma igång med nya och spännande projekt.

På gårdagens Poetry Slam med Kaosföreningen hade jag beslutat mig för att inte tävla på grund av lite sjukdom, men för att det skulle bli någon tävling fick jag lov att ställa upp. Detta innebär att jag på grund av detta är direktkvalificerad till finalen, vilket är jättekul! För de som inte vet har jag hållit på med scenpoesi sedan 2004, har vunnit två slam, men alltid varit lite bitter för att jag alltid precis missat att ta mig till final. Mina chanser att komma till laget är sådär, men jag är glad för en finalplats.

Den andra nyheten jag fick var tidigare i förmiddags när jag intet ont anande fick ett telefonsamtal – från Östhammar kommun där jag sökte ett jobb som webbredaktör i höstas! De frågade om jag ville komma på intervju – och det är väl ingen egentlig fråga för någon som söker heltidsarbete. På tisdag är det sagt att jag ska ta mig upp till Uppsala och sedan till Östhammar, vilket tar nästan hela dagen men det är det värt. Om jag får det innebär det en tjänst som sträcker sig över två år, vilket vore underbart! Till detta tillfälle har jag fått en uppgift, att skriva en webbartikel, vilket jag avser göra i helgen. Alltid trevligt med goda nyheter så här innan helgen börjar!